Au disparut de la domiciliu

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Au disparut de la domiciliu

Un barbat si o femeie sunt cautati de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Salaj, acestia fiind dati disparuti de familie, in urma cu 2, respectiv 3 ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Nadia Serban, barbatul se numeste Catalin Vrabie( 32 de ani) si este din localitatea Darabani, judetul Botosani. A fost vazut ultima data in luna iulie 2008, cautandu-si de lucru pe raza localitatii Garbou, iar din acel moment, familia nu mai are cunostinta despre el. La data disparitiei avea pantaloni si geaca din blugi de culoare inchisa, tenisi de culoare neagra si o palarie verde, tip padurar, a declarat Nadia Serban.

Catalin Vrabie are 1,80-1,85 metri inaltime, par saten, constitutie atletica si mers greoi, apasat.

Cea de-a doua persoana care e cautata de politistii salajeni este Ramona Daniela Nut (41 de ani), din Poarta Salajului, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu in urma cu aproximativ 3 ani si nu s-a mai intors. Semnalmentele femeii sunt: 1,70 metri inaltime, par saten, ochi verzi, constitutie atletica.

IPJ Salaj face inca o data apel la cei care pot furniza date si informatii care sa ajute la identificarea si gasirea celor doua persoane disparute, sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112, pentru comunicarea datelor respective.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »