Au dat iama in 16 pivnite din Sarmasag, Chiesd si Sighetu Silvaniei

Magazin Salajean 18 martie 2010 0

Au dat iama in 16 pivnite din Sarmasag, Chiesd si Sighetu SilvanieiCercetarile efectuate de politisti in cazul pivnitelor sparte de autori necunoscuti, in noaptea de luni spre marti, in Salaj au scos la iveala 16 proprietari pagubiti, nu doar din Sarmasag si Sighetu Silvaniei, ci si din Chiesd. Politistii au deja un cerc de suspecti si spun ca nu va dura mult pana la retinerea vinovatilor.

Noaptea de luni spre marti a fost una cu ghinion pentru 16 familii de salajeni, din cele trei localitati amintite anterior, care si-au gasit pivnitele vandalizate de autori necunoscuti. Din sase pivnite, acestia au si sustras bunuri, in timp ce in restul s-a patruns fara a se fura din acestea, motiv pentru care proprietarii nu au depus plangere.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, Nadia Serban, a declarat ca politistii au intocmit deja un cerc de suspecti si continua cercetarile pentru pentru identificarea autorilor faptei si prinderea lor. Potrivit sursei citate, 14 pivnite apartin localnicilor din Sarmasag, una e din Chiesd si una din Sighetu Silvaniei.

Cazul a fost sesizat politistilor, miercuri, de S. Ioszef, din Sarmasag.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »