ATP Exodus este partener Opel

Magazin Salajean 16 decembrie 2011 0

ATP Exodus este partener Opel Cu un istoric bogat in domeniul auto si transporturi, grupul ATP a ales sa includa in structura sa de business o marca de volum cu prestigiu, recunoscuta pentru fiabilitatea modelelor si designul modern al gamei. Incepand cu decembrie 2011, Baia Mare are un nou dealer Opel, ATP Exodus & AM.

Situat in complextul din Bd. Bucuresti, sediul include un showroom incapator si service dotat conform standardelor Opel. Dispus pe o suprafata de 400 mp, spatiul de expunere va prezenta publicului cele mai noi modele ale marcii. Gama Opel va fi completata in curand la showromuri de GTC Astra, Zafira Tourer si noua generatie Combo. Atat consilierii de vanzari, cat si profesionistii aftersales sunt pregatiti pentru intampinarea primilor clienti.

Suntem increzatori ca noul partener Opel va aduce inca o prezenta profesionista in reteaua nationala si ne bucuram ca anul aniversar pentru Opel, 2012, va fi intampinat de brand cu noi forte, a declarat Constantin Avromescu, Opel Romania Country Director.

Introducerea marcii Opel nu vine in cadrul grupului ATP Exodus ca urmare a unei idei grandioase, nici ca obiectiv principal de a infrange concurenta. Ne concentram cu precadere asupra depasirii propriilor limite, iar succesul este rezultatul unei intrebari puse in permanenta: Cum sa ne perfectionam ca sa facem lucrurile maine mai bine decat le-am facut astazi? Unul din raspunsuri este o dovada vie: Opel! Credem ca posibilitatea de a o comercializa va aduce cu siguranta beneficii tuturor partilor, dar in special clientilor nostri, a declarat Mircea Cirt, Director General al Grupului ATP Exodus.

Grupul ATP Exodus are acoperire nationala, dar si internationala, cu 7 sucursale in Serbia si Bulgaria. Infiintat in urma cu 16 ani, ATP Exodus are in portofoliul de business importul si distributia de piese de schimb pentru camioane, ca si centre de vanzari si service pentru automobile si autocamioane.

ATP Exodus Baia Mare

Str. Sub Dura, 4-5, 437229, Sasar

Maramures,

Telefon: +40 262 349 005, +40 362 403 500

E-mail: office@atp-exodus.ro

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »