Atenţie şoferi! Poliţia anunţă repartiţia radarelor în luna octombrie

Mihaela Oprea 2 octombrie 2012 1
Atenţie şoferi! Poliţia anunţă repartiţia radarelor în luna octombrie

Poliţiştii sălăjeni anunţă conducătorii auto unde anume vor acţiona pe drumurile judeţului, în luna octombrie, maşinile dotate cu aparate radar. Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Sălaj, zonele de acţiune cu aparatele radar sunt aproximativ aceleaşi stabilite pentru fiecare zi a lunii, cu câteva excepţii. Astfel, poliţiştii rutieri vor fi zilnic în trafic cu maşinile dotate cu aparate radar pe următoarele rute: – în municipiul Zalău, pe bulevardul Mihai Viteazu, strada 22 Decembrie 1989 şi strada Gheorghe Doja; – pe DN 1C (E58), pe raza localităţilor Perii Vadului, Ileanda, Bârsău Mare, Gâlgău şi Căpâlna; pe DN 1F (E81), pe raza localităţilor Sâncraiu Almaşului, Sutor, Zimbor, Sânmihaiu Almaşului, Poarta Sălajului, Românaşi, Borla, Bocşa, Sălăjeni, Sărmăşag şi Bobota; – pe DN 1H, pe raza localităţilor Pericei, Vârşolţ, Nuşfalău şi în oraşul Şimleu Silvaniei, pe strada Tudor Vladimirescu şi str. 22 Decembrie 1989; – pe DN 1H, pe raza localităţilor Mirşid, Var, Surduc şi în oraşul Jibou, pe strada Tudor Vladimirescu şi strada Gheorghe Doja; – pe DJ 108D, pe raza localităţilor Sălăţig, Dobrin şi în oraşul Cehu Silvaniei, pe străzile Libertăţii, Ghyorghyi Dozsa şi Gheorghe Pop de Băseşti; – pe DJ 108A, pe raza localităţii Benesat; – pe DJ 196, pe raza localităţii Horoatu Cehului.
Excepţie de la aceste zone de acţiune sunt în zilele de 1, 9, 15, 23 şi 30 octombrie, când radarele poliţiştilor vor acţiona: pe DJ 191C, pe raza localităţilor Crasna şi Meseşenii de Jos, şi pe DJ 108G, pe raza localităţilor Crasna şi Cizer.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nicu 2 octombrie 2012 at 14:21 - Reply

    ce noutati?

Lasa un Raspuns »