Atentie, foc!

Magazin Salajean 8 octombrie 2010 0

Atentie, foc!Pentru siguranta cetatenilor, cadrele Inspectoratulului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj anunta ca, incepand de saptamana viitoare, in Poligonul Aghires vor avea loc exercitii de tragere. Cadrele unitatii vor executa in zilele de 12, 13, 19 si 20 octombrie, intre orele 8 si 16, trageri cu armament de infanterie in Poligonul Aghires. Anuntam respectuos, pe aceasta cale, locuitorii din zona de pericolul la care se expun daca intra in zona de siguranta pe timpul executarii tragerilor, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului, sg. maj. Andrei Crisan.

Cu permisul retinut si autoturismul neinmatriculat

Un tanar in varsta de 26 de ani, din comuna Surduc, s-a ales cu dosar de cercetare penala, dupa ce a fost oprit miercuri, in trafic, de politistii jibouani. In urma cercetarilor, oamenii legii au constatat ca soferul conducea un autoturism neimatriculat, avand permisul de conducere retinut in vederea anularii.

In urma controlului politistii au constatat ca acesta avea permisul de conducere retinut in vederea anularii pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, inca din 4 octombrie 2010, in acest sens eliberandu-se dovada fara drept de circulatie, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Maria Cristea. In fapt, politistii au intocmit tanarului un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Cu numere false in trafic

Un alt sofer, de 41 de ani, din comuna Bobota, s-a ales cu dosar de cercetare penala dupa ce politistii din Sarmasag, l-au surprins conducand in trafic, miercuri dimineata, un autoturism neinmatriculat si cu numere false de inmatriculare. Si in acest caz, conducatorul auto s-a ales cu dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Lemne confiscate de politisti

In timpul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier, lucratorii Postului de Politie Banisor, cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Politie Rurala Simleu Silvaniei, au identificat miercuri un transport ilegal de material lemnos. La volan autovehiculului oprit in trafic se afla un tanar in varsta de 29 de ani, din comuna Garbou. Acesta transporta cantitatea de 12,5 metri cubi de material lemnos, fara a avea asupra lui aviz de insotire, care sa ateste provenienta licita a marfii. In fapt, a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea. Intreaga cantitate de material lemnos a fost confiscata si predata Ocolului Silvic Magura Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »