Arsa de vie la 101 ani

Magazin Salajean 1 martie 2010 0

Arsa de vie la 101 aniO femeie in varsta de 101 ani si-a gasit sfarsitul vineri, insa nu de batranete, ci intr-un incendiu produs la locuinta acesteia din Carastelec. Singura acasa si imobilizata la pat, femeia nu a avut cum sa se salveze din casa cuprinsa de foc. Un vecin a vazut cum iadul se dezlantuie la locuinta femeii si a alertat pompierii.

Sectia de Pompieri Simleu Silvaniei a fost solicitata, in jurul orei 12, pentru a stinge incendiul izbucnit la locuinta lui E. K. in varsta de 101 ani, din Carastelec. Cauza probabila a incendiului a fost jarul cazut langa soba, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi. Satenii n-au asteptat sosirea pompierilor, sarind in ajutorul batranei.

Emeric K., unul dintre vecinii care au participat la stingerea incendiului, ne-a spus ca in jur de 50 de oameni au sarit sa potoleasca flacarile, fiecare cu ce-a putut, cu galeti cu apa, cu lopeti cu nisip. Tot el ne-a spus ca batrana locuia cu fiul si sotia acestuia, insa in momentul producerii tragediei, cei doi nu erau acasa.

Din pacate, femeia de 101 ani, a fost gasita decedata. In incendiu au ars canapeaua, pardoseala, o usa din locuinta, precum si 50 de metri patrati din acoperis. Se continua cercetarile pentru stabilirea exacta a cauzei in care s-a produs incendiul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »