Amenzi de peste 100.000 de lei in trafic

Magazin Salajean 29 noiembrie 2010 0

Amenzi de peste 100.000 de lei in traficPeste 800 de sanctiuni contraventionale au fost constatate de catre politistii rutieri, in ultima saptamana, in urma controalelor si activitatilor desfasurate la nivelul judetului Salaj. Soferii si pietonii indisciplinati s-au ales cu amenzi in valoare totala de 100.000 de lei.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, majoritatea amenzilor au revenit soferilor care au incalcat normele Codului Rutier. Contraventional au fost sanctionati 683 de conducatori auto pentru diferite abateri in trafic. Dintre acestia, 267 s-au ales cu sanctiuni pentru conducerea autovehiculelor cu viteza peste limita legala. Totodata, pe langa amenda primita, 33 de soferi au ramas si fara permisul de conducere, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce, a declarat purtatorul de cuvant.

Nici pietonii nu au fost scutiti de amenzi, pentru traversarea strazii neregulamentar fiind sanctionate 64 de persoane. De asemenea, au fost sanctionate 47 de persoane care s-au deplasat pe biciclete sau mopede neechipate corespunzator si alte 11 persoane care conduceau carute, fara ca acestea sa fie echipate corespunzator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »