Amenzi comunitare cu duiumul

Magazin Salajean 15 noiembrie 2010 0

Amenzi comunitare cu duiumul

Aproape 60 de sanctiuni contraventionale, insotite de amenzi de 4.900 de lei, au aplicat agentii comunitari zalauani in ultima saptamana. Majoritatea sanctiunilor au fost date proprietarilor de autoturisme care si-au parcat masinile neregulamentar, zalauanilor care au tulburat ordinea si linistea publica, dar si cetatenilor care nu au respectat regulamentul de functionare in parcurile din municipiu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, in perioada 4-11 noiembrie, agentii comunitari au aplicat 58 de sanctiuni contraventionale, dintre care 32 de amenzi si 26 de avertismente. Zece persoane au fost sanctionate pentru ca au tulburat ordinea si linistea publica, noua pentru ca au apelat in mod repetat la mila publica, patru persoane au fost sanctionate din cauza ca au consumat bauturi alcoolice pe domeniul public si alte doua pentru ca au refuzat sa ofere informatii pentru stabilirea identitatii.

De asemenea, 15 persoane au fost sanctionate deoarece au parcat autoturismele in alte locuri decat cele special amenajate, o persoana a fost sanctionata pentru ca a lipit afise in alte locuri decat cele special amenajate si sapte persoane au fost sanctionate deoarece au aruncat pe domeniul public resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje, etc. Alti opt cetateni au fost sanctionati contraventional cu amenda deoarece au folosit echipamentele de joaca, avand varsta mai mare decat cea inscriptionata pe Regulamentul de functionare, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit acestuia, valoarea totala a amenzilor a insumat 4.900 de lei.

In perioada mentionata, agentii Politiei Comunitare au raspuns la un numar de 32 de sesizari ale cetatenilor, din care 27 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »