Amendati pentru expresii jignitoare adresate politistilor locali

Magazin Salajean 12 decembrie 2011 0

Amendati pentru expresii jignitoare adresate politistilor localiDoi zalauani s-au ales cu sanctiuni contraventionale, in ultima saptamana, dupa ce au adresat expresii jignitoare politistilor locali. Unul dintre acestia, un tanar de numai 19 ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice in centrul orasului, a trecut la fapte fiind nemultimit de solicitarea politistilor locali de a se indrepta spre casa.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale, Lucian Trif, a declarat ca ambele persoane au fost sanctionate cu amenzi in valoare de 200 de lei fiecare. In prima saptamana a lunii in curs, politistii locali au sanctionat doua persoane care au adresat acestora expresii jignitoare. Este vorba de o femeie de 36 de ani, care a facut scandal la un centru de asistenta sociala, si un tanar de 19 ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice pe domeniul public. Ambii au fost amendati, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit acestuia, pentru astfel de fapte, legea prevede sanctiuni cuprinse intre 200 si 1.000 de lei.

In cadrul actiunilor zilnice desfasurate in perioada mentionata, politistii locali au aplicat 21 de sanctiuni contraventionale, dintre care opt amenzi in valoare totala de 1.790 de lei. Cele mai multe sanctiuni au fost aplicate pentru parcarea autovehiculelor in alte locuri decat cele special amenajate. De asemenea, au raspuns la 24 sesizari ale cetatenilor, dintre care 21 au fost rezolvate pe loc, iar trei au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »