Ambulanţă răsturnată în şanţ, la Aghireş

Magazin Salajean 1 martie 2011 0

Ambulanţă răsturnată în şanţ, la Aghireş

O ambulanţă s-a răsturnat în şanţ, la finele săptămânii trecute, după ce şoferul maşinii a derapat, în apropiere de localitatea Aghireş, pe drumul acoperit de zăpadă. În momentul producerii accidentului, în ambulanţă se aflau doar personalul medical care se îndrepta spre localitatea Crasna. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că accidentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Crasna, în timp ce conducea o ambulanţă pe ruta Zalău-Crasna, în apropierea localităţii Aghireş, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului. În urma impactului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei citate, în momentul producerii accidentului, ambulanţa nu transporta pacient. Nefiind un accident soldat cu victime, şoferul s-a prezentat la Postul de Poliţie Meseşenii de Jos pentru solicitarea dovezii de reparaţie a ambulanţei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »