Ambulanţă în misiune, avariată pe bulevard

Magazin Salajean 22 martie 2011 0

Ambulanţă în misiune, avariată pe bulevard

O ambulanţă aflată în misiune pentru preluarea unui pacient a fost implicată, duminică seara, într-un accident de circulaţie produs pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, la intersecţia din zona Perla. Martorii la faţa locului spun că ambulanţa avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

Evenimentul rutier s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 20.30, când un autoturism care circula pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, a intrat în coliziune cu o ambulanţă aflată în misiune. În urma impactului nu au rezultat răniţi, în schimb au fost avariate cele două autovehicule implicate în accident.

La faţa locului au ajuns şi pompierii militari, fiind solicitaţi să intervină pentru asigurarea zonei şi curăţirea carosabilului de combustibilul scurs din maşina avariată. O altă ambulanţă a ajuns în câteva minute pentru preluarea urgenţei la care nu a mai ajuns cealaltă maşină implicată în evenimentul rutier.

Nefiind soldat cu victime, incidentul urmează a fi soluţionat între cele două părţi implicate la nivelul societăţilor de asigurări.

Casă în flăcări pe Sărmaş

O familie din cartierul Sărmaş din municipiu a rămas, la propriu, fără acoperiş deasupra capului, după ce un incendiu izbucnit duminică seara le-a distrus aproape în totalitate acoperişul casei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină duminică, în jurul orei 19, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă de pe strada Sărmaş. Până la sosirea echipajului de intervenţie, acoperişul casei a fost distrus aproape în totalitate. Pompierii au reuşit însă limitarea şi stingerea incendiului, nefiind înregistrate victime. Din primele cercetări la faţa locului, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la coşul de fum care era defect.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »