Agresor prins de jandarmii salajeni

Magazin Salajean 5 iulie 2007 0

Agresor prins de jandarmii salajeniO patrula a jandarmilor salajeni a fost sesizata, in data de 29 iunie, de catre V.I. despre faptul ca, in data de 27 iunie, in jurul orei 23.30, in timp ce se afla in localitatea Cehei, a fost lovit de catre un localnic, cu pumnii si cu picioarele in zona capului.

Purtatorul de cuvant al IJJ Salaj, lt. Cristian Bolfa, ne-a declarat ca, in urma verificarilor efectuate, faptuitorul a fost identificat ca fiind H. V., de 39 de ani, din municipiul Zalau. Acesta din urma se face vinovat de comiterea infractiunii de lovire si alte violente. H. V. fiind sub influenta bauturilor alcoolice l-a lovit cu pumnii si picioarele in zona capului pe V. I.. In urma loviturilor primite, victima a suferit un traumatism facial care a necesitat 11 zile de ingrijiri medicale.

Fiind intrebat de jandarmi care este motivul pentru care a lovit partea vatamata, agresorul a precizat ca, la data respectiva, se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu isi aminteste sa fi comis o asemenea fapta, a adaugat lt. Bolfa.

Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »