Agentii comunitari au dat zece amenzi intr-o saptamana

Magazin Salajean 10 septembrie 2010 0

Agentii comunitari au dat zece amenzi intr-o saptamana

Doar zece amenzi au aplicat agentii comunitari, in ultima saptamana, si alte 14 avertismente, cetatenilor care au incalcat normele de ordine si liniste publica in municipiu. Majoritatea sanctiunilor cu amenda au fost date soferilor care si-au parcat autoturismele in locuri interzise. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, cele 24 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de agentii comunitari, in perioada 2-9 septembrie, in actiunile desfasurate pentru mentinerea ordinii si linistii publice, pastrarea curateniei, identificarea persoanelor care parcheaza autovehiculele in alte locuri decat cele special amenajate, combaterea actelor de cersetorie, pentru depistarea si identificarea persoanelor care desfasoara activitati de comert stradal fara indeplinirea formelor legale.

Valoarea totala a amenzilor din perioada de referinta este de 2.600 de lei. Majoritatea sanctiunilor cu amenda (sase) au fost aplicate persoanelor care si-au parcat autoturismele in alte locuri decat cele special amenajate. Alte doua persoane, aflate la volanul autovehiculelor, au fost amendate pentru ca au murdarit carosabilul cu noroi, un cetatean a fost sanctionat cu amenda pentru ca a adus injurii si amenintari cu acte de violenta la adresa unui agent comunitar, in timp ce un alt cetatean a fost amendat dupa ce a intrat cu masina in Parcul Municipal, a declarat Lucian Trif.

In perioada analizata, agentii Politiei Comunitare au raspuns la 24 de sesizari ale cetatenilor, din care 16 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »