Agentii comunitari au dat amenzi de peste 3.600 de lei

Magazin Salajean 18 octombrie 2010 0

Agentii comunitari au dat amenzi de peste 3.600 de lei Aproximativ 25 de sanctiuni contraventionale au aplicat agentii comunitari zalauani intr-o saptamana. Majoritatea amenzilor au revenit proprietarilor de autoturisme parcate neregulamentar pe spatiile verzi din municipiu si cetatenilor care au scapat pe domeniul public mucuri de tigara, seminte, ambalaje etc.

Purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, a declarat ca, in perioada 7-14 octombrie, agentii comunitari au aplicat 12 sanctiuni contraventionale cu amenzi si 13 cu avertismente.

Patru persoane au fost sanctionate pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar trei pentru apelarea in mod repetat la mila publica. Alte opt persoane au fost sanctionate deoarece au parcat autoturismele in alte locuri decat cele special amenajate si tot atatea din cauza ca au aruncat pe domeniul public resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje, etc. Tot cu sanctiuni s-au ales o persoana care a desfasurat activitati de comert stradal fara indeplinirea formelor legale si o persoana care a depozitat moloz in alte locuri decat cele special amenajate, a declarat Lucian Trif. Potrivit acestuia, valoarea totala a amenzilor a fost de 3.650 de lei.

De asemenea, in perioada de referinta, agentii Politiei Comunitare au raspuns la 20 sesizari ale cetatenilor, din care 15 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »