Agentie de credit CitiFinancial la Zalau

Magazin Salajean 23 ianuarie 2008 0

Agentie de credit CitiFinancial la Zalau

CitiFinancial, membra a companiei internationale de servicii bancare Citi, a deschis ieri, la Zalau, a 39-a agentie de credite pentru persoane fizice din Romania. Decizia de a deschide acest centru CitiFinancial in Zalau a fost luata pe baza analizei perspectivelor zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica. Cu ocazia inaugurarii noii sucursale, CitiFinancial a premiat cu telefoane mobile trei elevi din Zalau care au obtinut rezultate deosebite la Olimpiada de Economie. Spiritul de echipa si performanta ce definesc activitatea CitiFinancial sunt atributele pe care dorim sa le insuflam si tinerilor din Zalau, prin intermediul acestor premii, declara Livia Negritas, Director Centru de Vanzari CitiFinancial Zalau. Tinerii premiati la deschiderea primului magazin de credite CitiFinancial au fost Mariana Sipos si Cristian Ciupe, castigatori ai locului III la Olimpiada Judeteana de Economie si Romina Lazin, castigatoarea unei mentiuni la aceeasi olimpiada. Tinerii provin de la Colegiul National Silvania si au fost coordonati de catre doamna profesoara Iulia Florian.

Persoanele care vor sa solicite credite ce la CitiFinancial trebuie sa aiba intre 21 si 74 de ani si un venit minim net de 270 lei lunar. Suma imprumutata poate fi de la 1.000 lei la 45.000 lei, in functie de venitul celui care solicita creditul. Creditul se achita lunar, la data stabilita, prin transfer bancar, in numerar la sediile bancii sau la oficiile Postei Romane sau prin serviciul Easy Payments.

CitiFinancial este membra a grupului Citi, cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, ce detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 100 de tari din lume. Citi este prezent in Romania prin Citibank Romania S.A. din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Citibank Romania detine in prezent 8 sucursale destinate in principal clientilor persoane juridice si 39 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »