Afumătorie distrusă în incendiu

Mihaela Oprea 10 ianuarie 2013 0
Afumătorie distrusă în incendiu

Zeci de kilograme de produse din carne depozitate în afumătoria unui gospodar din localitatea sălăjeană Fântânele Rus au ars miercuri într-un incendiu. Se pare că totul a pornit de la focul lăsat nesupravegheat în afumătorie.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că pompierii de la Garda de intervenţie Ileanda au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Fântânele Rus. “Echipajele au stins operativ incendiul, însă au fost distruse aproximativ 60 de kilograme de produse din carne şi acoperişul pe circa cinci metri pătraţi. Cauza probabilă de incendiu a fost focul lăsat nesupravegheat”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Miercuri seară, au fost solicitaţi la o intervenţie pompierii zălăuani, pentru a stinge un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe de pe strada Drumul Sării, din municipiu. Intervenţia pompierilor a limitat propagarea incendiului, focul arzând izolaţia de polistiren a acoperişului pe o suprafaţă de circa opt metri pătraţi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »