Află aici starea răniţilor din accidentul mortal de la Cristolţ

Mihaela Oprea 1 august 2012 4
Află aici starea răniţilor din accidentul mortal de la Cristolţ

Tragedia care a lovit familia tinerei decedate în accidentul produs în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Cristolţ, este cu atât mai mare cu cât fratele fetei, Adrian C., aflat în aceeaşi maşină, a fost internat în stare gravă la spital. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, a declarat că pacientul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) la miezul nopţii, cu politraumatism rezultat în urma unui accident rutier. “Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, hematom epicranian acut şi escoriaţii parietale drepte. Acesta a fost tratat la UPU, după care a fost internat la secţia de Chirurgie a spitalului”, a precizat purtătorul de cuvânt.
Ceilalţi trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Jibou. Managerul unităţii spitaliceşti, Gabriela Boldea, ne-a comunicat faptul că ceilalţi trei tineri implicaţi în accident şi aduşi la unitate pentru îngrijiri medicale nu prezentau răni grave. “O fată şi doi băieţi au fost aduşi la noi la spital, prezentând escoriaţii la nivelul membrelor. Au fost supuşi investigaţiilor medicale, însă nu au prezentat alte răni care să le pună viaţa în pericol. Au fost trataţi şi lăsaţi la domiciliu”, a afirmat Gabriela Boldea.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Oana 1 august 2012 at 17:12 - Reply

  dumnezeu s-o ierte:(((((, imi pare rau pentru familia biancai, Bianca mi`a fost o colega tare de treaba:((, sper ca fratele ei sa se faca bine, Te iubim bianca:( Dormi in pace.:(((:((, sincere condoleante familiei.

 2. Costea Lucia 1 august 2012 at 21:01 - Reply

  Sincere condoleante familiei indurerate!
  Nu pot sa cred ca Bianca nu mai este printre noi! Ca o fata asa de tanara de numai 16 ani si 6 luni a fost luata la cer asa devreme! Nu te voi uita niciodata!

 3. georgiana 3 august 2012 at 12:56 - Reply

  Sincere condoliante familiei indurerate, se mai alatura inca un inger in cer alaturi de Alexandrina din Jibou.Pentru Adrian ,ii dorim multa sanatate si sa se faca bine,putere familiae si multa forta……..Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!! Ne pare asa de rau …!

 4. Anonim 3 august 2012 at 20:25 - Reply

  SINT ALATURI DE ACEASTA FAMILIE GREU INCERCATA CACI DIN PACATE AM TRECUT SI EU PRIN ASEMENEA TRAGEDIE SI MI AM PIERDUT UNICA FIICA SI DESI AU TRECUT APROAPE 12 ANI DE LA TRAGEDIE NU MI AM REVENIT DIN ACEST SOC BUNUL D ZEU SA LE DEA PUTERE CACI NU AM CUVINTE SA EXPRIM DUREREA DIN SUFLETELE LOR

Lasa un Raspuns »