Adolescent prins cu peste 1.800 de petarde si artificii

Magazin Salajean 5 ianuarie 2011 0

Adolescent prins cu peste 1.800 de petarde si artificii

Un adolescent in varsta de 18 ani, din Cehu Silvaniei, este cercetat de politisti pentru savarsirea infractiunii prevazuta de Legea 126/1995, privind regimul materialelor explozive, dupa ce a fost prins in localitatea Nadis cu peste 1.800 de petarde si artificii asupra lui.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca tanarul a fost prins in urma activitatilor desfasurate, in cursul zilei de vineri, de catre politistii Orasului Cehu Silvaniei, pe linia combaterii evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementeaza detinerea, comercializarea, importul, depozitarea si folosirea articolelor pirotehnice de catre persoanele fizice si juridice in perioada sarbatorilor de iarna 2010/2011.

Adolescentul in varsta de 18 ani, din Cehu Silvaniei, a fost identificat pe raza localitatii Nadis, in timp ce oferea spre vanzare materiale pirotehnice – petarde si artficii, fara a detine autorizatie de comercializare si acte de provenienta ale acestora. Cele 1.803 materiale pirotehnice au fost confiscate, a declarat purtatorul de cuvant. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere si comercializare fara drept a pocnitorilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »