Admiterea la magistratură, ratată de candidaţii sălăjeni

Mihaela Oprea 11 octombrie 2012 1
Admiterea la magistratură, ratată de candidaţii sălăjeni

Institutul Naţional al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele definitive ale concursului de admitere la magistratură. Peste 1.300 de candidaţi din toată ţara s-au înscris la acest concurs de admitere, pentru care sunt disponibile 50 posturi de judecător la judecătorii şi 50 posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii. La acest concurs au fost înscrişi 14 candidaţi din Judeţul Sălaj, care au susţinut proba eliminatorie de tip grilă de verificare a cunoştinţelor juridice, doar unul fiind admis la această etapă de concurs.
Anca Adriana Criste este singura care a reuşit să ajungă la proba finală a concursului, cea de susţinerea interviului, pentru o funcţie de procuror. Din păcate, nici acest candidat sălăjean nu a reuşit concursul. Anca Criste a obţinut nota 6.78 la etapa eliminatorie şi 7,64 la interviu, rezultând o notă finală de 6,995.
Doar primii 100 dintre candidaţii care au ajuns la proba interviului au fost declaraţi admişi, Criste deţinând doar locul 107.
Dintre posturile de procurori şi judecători scoase la concurs de INM, doar unul a fost pentru judeţul nostru, respectiv un post de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Dan B. 12 octombrie 2012 at 11:02 - Reply

    Ne pare rau pentru tine Anca, ai fost atat de apropape si meritai sa fii admisai, insa nu te lasa, la urmatorul concurs intri cu siguranta. Bafta la urmatorul concurs !

Lasa un Raspuns »