Actiunile saptamanale ale Politiei Rutiere

Magazin Salajean 8 februarie 2010 0

Actiunile saptamanale ale Politiei RutiereIn scopul prevenirii accidentelor grave de circulatie, soldate cu raniti grav ori pierderi de vieti omenesti, la nivelul intregului judet, lucratorii de politie cu atributii pe linie de Circulatie Rutiera organizeaza si desfasoara, zilnic, actiuni preventive. In intervalul 6-11 februarie, vor fi luati in vizorul politistilor pietonii indisciplinati din trafic.

Incepand de astazi si pana vineri, vor avea loc actiuni pe linia consumului de alcool si verificarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, precum si folosirea centurilor de siguranta de catre pasagerii locurilor prevazute cu centuri de siguranta. Marti, in data de 9 februarie, politistii rutieri vor actiona pentru depistarea soferilor care nu respecta limitele legale de viteza, vor verifica starea tehnica si estetica a autovehiculelor, precum si a continutului de emisii de gaze poluante, activitati realizate in colaborare cu monitori din cadrul RAR Salaj.

Totodata, in cadrul campaniei preventive BUS, vor avea loc, zilnic, actiuni in scopul prevenirii incalcarii normelor legale in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice de catre cei care efectueaza transporturi rutiere comerciale de calatori pe rute interne si internationale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »