Actiunea Municipii in Siguranta s-a lasat cu amenzi de 42.000 de lei

Magazin Salajean 16 august 2010 0

Actiunea Municipii in Siguranta s-a lasat cu amenzi de 42.000 de leiPeste 50 de salajeni au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de aproximativ 42.000 de lei, in cadrul actiunii Municipii in siguranta la care au participat aproximativ 40 de politisti si jandarmi, la finele saptamanii trecute, in Zalau. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, in cadrul acestei actiuni, politistii s-au sesizat de comiterea unei infractiuni asupra lui Rares F., de 36 de ani, din Zalau, care a fost agresat de trei tineri din municipiu. Politistii au intocmit dosar de cercetare penala pe numele celor trei tineri, respectiv Paul S., de 24 de ani, Gelu S., de 17 ani, si Marius C., de 19 ani, toti din Zalau, sub aspectul comiterii infractiunii de lovire si alte violente, a declarat Serban.

De asemenea, in urma controalelor efectuate in Zona Pietei Centrale si a celei din Zona Astralis, au fost identificati trei barbati, respectiv Augustin E., de 24 de ani, Andrei E., de 37 de ani, si Vasile M., de 44 de ani, toti din Zalau, asupra carora politistii au gasit 50 de pachete de tigari de provenienta Ucraina, pe care acestia intentionau sa le comercializeze. Respectivii au fost sanctionati contraventional in conformitate cu prevederile Legii 12/1990, cu amenzi in valoare de 3.000 de lei, iar tigarile, in valoare de 500 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Actiunea s-a derulat, in zilele de joi si vineri, in toate municipiile din tara. Pe timpul desfasurarii actiunilor specifice pe linie de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigare a fraudelor si arme si substante periculoase, s-a urmarit prevenirea si combaterea fenomenului infractional, precum si identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor urmarite in temeiul legii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »