Accidente pe centura ocolitoare a Zalăului

Mihaela Oprea 17 septembrie 2012 1
Accidente pe centura ocolitoare a Zalăului

Două accidente rutiere soldate cu un rănit grav şi doi răniţi uşor s-au produs, la finele săptămânii trecute, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Zalău. Primul a avut loc în cursul zilei de vineri, când Paul I., de 25 de ani, din Zalău, în timp ce conducea motocicleta proprietate personală, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum – curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe acostamentul din partea dreaptă a sensului de deplasare. În urma impactului, conducătorului motocicletei şi a pasagerului acestuia, în vârstă de 25 de ani, au suferit leziuni uşoare.
Al doilea accident, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc duminică după-amiază la intersecţia DJ 191 C cu şoseaua ocolitoare a municipiului. În timp ce conducea o autoutilitară, S. Attila, de 28 de ani, din Aghireş, din cauză că nu a păstrat o distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, care oprise pentru a acorda prioritate, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă al autoturismului lovit, în vârstă de 46 de ani, a fost grav accidentat.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. dek 18 septembrie 2012 at 10:21 - Reply

    intersectia de la intrarea Aghires destul de periculoasa…ar fi oportun un sens giratoriu

Lasa un Raspuns »