Accidente, accidente …

Magazin Salajean 5 decembrie 2007 0

Sfarsit si inceput luna cu ghinion pentru unii soferi. In ultimele zile s-au petrecut in judetul nostru numai putin de patru accidente, dintre care unul soldat cu moartea unui pieton, se arata intr-un buletin de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj.

Astfel, vineri, 30 niembrie, in jurul orei 16.30, in localitatea Glod, M. Octavia, in varsta de 26 ani, din Cluj-Napoca, conducand autoturismul Matiz, neadaptand viteza la drumul acoperit partial cu zapada si polei, a derapat si a intrat pe contrasens, tamponandu-se cu autoturism Opel Corsa condus regulamentar de T. Lucian, in varsta de 30 ani, din Sighetu Marmatiei. In urma coliziunii, a fost accidentata usor o pasagera din Opel, aceasta fiind transportata la spitalul din Baia Mare pentru ingrijiri medicale.

O zi mai tarziu, sambata, in jurul orei 07.30, in localitatea Sanmihaiu Almasului, M. Radu Mihai, 20 de ani, din Sanmihaiu Almasului, in timp ce conducea autoturismul marca Ford, cu o imbibatie alcoolica de 0,37 ml/l alcool pur in aerul expirat, a pierdut controlul volanului intrand pe contrasens si l-a accidentat mortal pe F. Roman, 54 de ani, din Sanmihaiu Almasului, fara ocupatie, ce se afla pe marginea partii carosabile.

Duminica, la ora 05.00, intre localitatile Port si Ip, C.Vasile, 21 de ani, domiciliat in comuna Ip, conducand autoturismul proprietate personala marca Mazda, inmatriculat in Cehia, fara a poseda permis de conducere si cu o imbibatie alcoolica de 0,66 mg/L in aerul expirat, pe un sector de drum cu denivelari, semnalizat corespunzator, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune frontala cu un cap de pod. In urma impactului, C.Vasile a suferit leziuni usoare.

In fine, tot duminica, la ora 18.20, intre localitatile Sutor si Zimbor, M. Virgil, in varsta de 47 ani, din Brasov, in timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, din cauza neatentiei in conducere, a intrat in coliziune cu autoutilitara marca Fiat Ducato, care era oprita neregulamentar pe sensul de mers Cluj-Napoca – Zalau. In urma accidentului a fost vatamat corporal grav conducatorul autoutilitarei, G. Artemiu-Ioan, 40 de ani, din Carei, judetul Satu-Mare, care se afla in fata autoutilitarei, incercand sa remedieze o defectiune.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »