Accident usor, grav si autoaccidentare

Magazin Salajean 12 decembrie 2008 0

Accident usor, grav si autoaccidentareAccident usor de circulatie. In data de 10 decembrie 2008, ora 06.50, pe b-dul Mihai Viteazul, la iesirea din Zalau, mai jos de zona Garii, M. Attila, de 28 de ani, din Panic, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a acrosat lateral un autoturism marca Dacia. Politistii au stabilit ca, din cauza neatentiei in conducere, a lovit masina stationata in afara partii carosabile pe partea dreapta a drumului. In urma coliziunii, M. Victor, de 34 ani, din Guruslau, pasager in autoturismul parcat neregulamentar, a fost accidentat usor.

Autoaccidentare grava. In data de 10 decembrie 2008, ora 23.45, pe DN 1F, in localitatea Poarta Salajului, L. Iulia-Maria, de 20 ani, din Zalau, in timp ce conducea un autoturism marca VW Sharan, a parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un cap de pod. Cauza: neadaptarea vitezei la conditiile de drum. In urma accidentului, conducatoarea auto a fost accidentata grav.

Accident grav de circulatie. Ieri dimineata, ora 07.35, in municipiul Zalau, pe B-dul. Mihai Viteazul din Zalau, P. Maria a incercat sa treaca strada prin loc nepermis. Fara sa se asigure, femeia s-a angajat sa traverseze, astfel, H. Dumitru, de 52 ani, din Zalau, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B, din anul 1990, in timp ce conducea autoturismul marca VW Bora, nu a mai reusit sa o evite. In urma accidentului, femeia a fost transportata de urgenta la spital, fiind grav accidentata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »