Accident mortal in Jibou

Magazin Salajean 7 iunie 2007 0

Accident mortal in Jibou

Un tanar in varsta de 37 de ani si-a pierdut viata, in urma unui accident de circulatie care s-a produs in data de 5 iunie, ora 9, pe raza orasului Jibou.

Din informatiile primite de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj reiese ca George Andrei C., de 18 ani, din Jibou, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, a efectuat manevra de depasire a unui autovehicul si a intrat in coliziune frontala cu un moped.

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, inspectorul Tincuta Dumuta, a declarat ca in urma impactului deosebit de puternic, conducatorul mopedului, Florin T., de 37 de ani, care purta casca de protectie, si-a pierdut viata.

Al doilea accident de circulatie produs in cursul zilei de 5 iunie pe raza orasului Jibou s-a soldat cu ranirea grava a unei persoane. Potrivit aceleiasi surse, conducatorul auto Daniel Vasile T.M. de 23 de ani, in timp ce efectua o manevra in marsarier cu autoturismul proprietate personala, a accidentat-o grav pe Maria R., de 69 de ani, care circula regulamentar ca pieton pe trotuar.

Cinci hoti anihilati de politistii salajeni

Politistii din cadrul Postului de Politie Simisna au identificat autorii unui furt inregistrat cu autori necunoscuti. Acestia din urma au sustras un motor electric monofazat apartinand numitei Viorica P., din Halmasd. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca autorii sunt doi consateni ai pagubitei: Augustin P., de 49 de ani si Lazar F. Grigore, de 37 de ani, ambii fara ocupatie, prejudiciul fiind recuperat.

Alti doi hoti au fost prinsi in flagrant, de aceasta data de catre politistii de la Biroul de Ordine Publica al Politiei Municipale Zalau. Florin Mihai V., de 23 de ani si Darius B., de 19 ani, ambii din Jibou, au fost surprinsi in timp ce sustrageau mai multe bunuri din locuinta unui jibouan. In momentul de fata, cele doua persoane sunt cercetate pentru tentativa de furt, ne-a declarat Dumuta.

Si cadrele Politiei Jibou au identificat un tanar in varsta de 17 ani din aceeasi localitate, fara ocupatie, care furase o bicicleta in valoare de 200 de lei. Bicicleta a fost recuperata, iar tanarul este cercetat pentru furt.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »