Accident in centrul municipiului

Magazin Salajean 14 ianuarie 2011 0

Accident in centrul municipiului

Dimineata de ieri a inceput prost pentru doi soferi din municipiu, masinile in care se aflau fiind implicate intr-un accident de circulatie in intersectia din zona Galeriilor Meses din municipiu. Soferul unui taximetru si-a scapat piciorul pe pedala de acceleratie si a intrat intr-un alt autoturism care circula regulamentar.

Agentul sef al Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipale Zalau, Monel Crisan, a declarat ca evenimentul s-a produs din cauza neacordarii prioritatii. Soferul unui autoturism marca Volkswagen, in timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, la efectuarea virajului spre stanga intr-o intersectie nedirijata, nu a acordat prioritate de dreapta unui alt autoturism marca Audi, care circula regulamentar, intrand in coliziune cu acesta, a declarat agentul sef Crisan.

In urma impactului, autoturismul marca Audi a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Din fericire, niciunul dintre soferi nu a suferit leziuni, in schimb, au rezultat pagube materiale. Fiind un accident fara victime, cei doi conducatori auto vor rezolva problema cu firmele de asigurari.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »