Accident grav pe Gorgana

Magazin Salajean 6 octombrie 2006 0

Accident grav pe GorganaUn sofer turc, ce conducea un autotren ce tracta o semiremorca, a pierdut controlul volanului pe dealul Gorgana, situat intre localitatile Sanmihaiul Almasului si Poarta Salajului, a intrat pe contrasens si a izbit un autoturism Dacia Logan, cauzand ranirea grava a conducatorului acestuia si ranirea usoara a unui pasager de pe bancheta din spate a masinii.

Potrivit datelor oferite de catre Serviciul Politiei Rutiere, conducatorul auto U. Nail, de 54 de ani, din Turcia, conducea, in 5 octombrie, la ora 9.30, pe DN 1F, un autotren Volvo, cu numarul de inmatriculare TR34AT5671, ce tracta o semiremorca, cu numarul de inmatriculare TR34AY4884. Soferul turc nu a adaptat viteza conditiilor de drum in panta si curbe periculoase, care erau semnalizate cu indicatoare si marcaje longitudinale, a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens si cu remorca a izbit o Dacie Logan, cu numarul de inmatriculare B46JYE, condus regulamentar de un sofer de 29 de ani din Satu Mare.

Politistii care au investigat cazul au fost de parere ca cele doua persoane care se aflau in autoturism au scapat cu viata ca prin urechile acului, existand posibilitatea ca remorca sa se fi rasturnat peste ei, ceea ce ar fi dus cu siguranta la urmari mult mai grave.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »