Accident grav lângă Tribunalul Sălaj

Mihaela Oprea 14 februarie 2013 0
Accident grav lângă Tribunalul Sălaj

VIDEO

O femeie în vârstă de 38 de ani, din Zalău, a ajuns cu răni grave la spital, în această dimineaţă, după ce maşina, marca Opel, în care se afla a fost implicată într-un accident de circulaţie petrecut în municipiu, lângă sediul Tribunalului Sălaj. Se pare că şoferul unui autoturism marca Opel nu acordat prioritate de trecere maşinii marca Volkswagen care circula pe drumul prioritar şi a intrat în coliziune cu aceasta.
Prezent la faţa locului, agentul şef Sorin Bălăjel, poliţist în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipale Zalău, ne-a declarat că este în curs de cercetare cauza producerii accidentului. “Joi dimineaţa, în jurul orei 11, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 38 de ani. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul rutier”, a afirmat Sorin Bălăjel.
Din primele cercetări rezultă că şoferul Opel-ului, Szolt B., de 35 de ani, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere maşinii VW, condusă pe drumul prioritar de Marius M., de 41 de ani, intrând în coliziune cu aceasta.
Femeia rănită a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »