Accident din cauza vitezei excesive, lângă Moigrad

Mihaela Oprea 4 septembrie 2012 0
Accident din cauza vitezei excesive, lângă Moigrad

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Zalău, a ajuns cu răni grave în spital, luni după-amiază, după ce a provocat un accident de circulaţie între localităţile Moigrad-Porolissum şi Brebi. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, evenimentul rutier s-a produs din cauza vitezei excesive.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că femeia se afla la volanul autoturismului când, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit şoseaua şi a intrat în şanţul din partea stângă în direcţia de mers. În urma accidentului, conducătoarea auto a fost accidentată grav.
Zălăuanca a fost preluată de către o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma efectuării investigaţiilor medicale, pacienta a fost diagnosticată cu fractură de stern. A fost internată la Secţia de Ortopedie a spitalului, unde va mai rămâne sub supraveghere medicală.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »