Accident de circulatie cu un mort si patru raniti grav

Magazin Salajean 22 ianuarie 2008 0

Accident de circulatie cu un mort si patru raniti grav

O persoana a decedat pe loc si alte patru au suferit leziuni grave intr-un accident de circulatie produs duminica seara, in data de 20.01.2008, ora 18.40, pe E 81, intre localitatile Poarta Salajului si Sanmihaiu Almasului din judetul Salaj.

J. Ioan Eugen, in varsta de 19 ani, din municipiul Zalau, student, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B din anul 2007, se afla la volanul autoturismului Dacia Logan, proprietatea tatalui sau, cand s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a intrat in coliziune frontala cu microbuzul marca Mercedes Benz, proprietatea unei firme din judetul Satu Mare, condus regulamentar din sens opus de L. Sandor, de 33 ani, din Ardud, jud. Satu Mare, a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Salaj.

In urma impactului, tatal soferului Logan-ului, pasager pe bancheta din dreapta fata, a murit pe loc. Alte opt persoane (5 barbati si 3 femei) implicate in accident au fost tratate la Unitatea de Primire a Urgentelor a spitalului din Zalau, acestea prezentand politraumatisme. Dintre acestia, un barbat de 19 ani din Zalau si o femeie de 22 de ani din Marin au fost spitalizati la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului, starea lor fiind stabila hemodinamic, o femeie de 22 de ani din Satu Mare, a fost spitalizata la Sectia Ortopedie, starea acesteia fiind deasemenea stabila, in timp ce un pacient de 25 de ani din Cluj Napoca a fost transferat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj Napoca. Ceilalti pacienti au fost tratati la Unitatea de Primire a Urgentelor, nefiind necesara spitalizarea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »