Accident cu două victime în Tihău

 

O persoană a fost rănită grav, iar alta a suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea sălăjeană Tihău. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul rutier s-a petrecut vineri, 1 noiembrie, în jurul orei 9,50, pe drumul naţional 1H, la intersecţia cu drumul comunal din localitatea menţionată.
Astfel, Cosmin R., în vârstă de 27 de ani, din Var, în timp ce conducea, la intersecţia precizată nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de Vasile P., din Jibou, pe care l-a acroşat.
În urma impactului, pasagera de pe bancheta din spate a autoturismului, Lucia P., în vârstă de 48 ani, a fost rănită grav, iar pasagerul de pe locul din dreapta faţă, Vasile P., în vârstă de 58 ani, a suferit leziuni uşoare.
Potrivit sursei citate, pe numele tânărului din Var, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală din culpă

 

Alte articole

Leave a Comment