Accident în sens giratoriu la Zalău

Magazin Salajean 10 martie 2011 0

Accident în sens giratoriu la Zalău

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, ieri, în sensul giratoriu de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, soldat cu rănirea gravă a unei femei în vârstă de 37 de ani. Victima se află internată la Secţia de Neurologie a spitalului unde va mai rămâne sub supravegherea medicilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că accidentul s-a petrecut din cauza neacordării priorităţii în sensul giratoriu. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul în sensul giratoriu de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din partea stângă, condus de un alt bărbat din Zalău, în vârstă de 41 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului de pe bancheta din spate a primului autoturism, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani, din Meseşenii de Sus, a declarat Cristea. Potrivit acesteia, şoferii au fost testaţi în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale. Purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti respective, Codruţa Puşcaş, a declarat că pacienta a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor în jurul orei 11.30. Victima prezenta traumatism cranio-cerebral, comoţie şi edem cerebral. A fost stabilizată hemodinamic şi respirator, însă va rămâne sub supravegherea medicilor în Secţia de Neurologie, a declarat Codruţa Puşcaş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »