A trecut obstacolul si a ajuns in coma

Magazin Salajean 6 septembrie 2010 0

A trecut obstacolul si a ajuns in comaUn barbat in varsta de 78 de ani, din localitatea Sarmasag, a ajuns in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, dupa ce, saptamana trecuta, in timp ce trecea cu caruta peste un limitator de viteza, a cazut din vehicul si s-a izbit cu capul de sosea. Barbatul a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, incidentul s-a petrecut joi, in jurul orei 13, cand barbatul, Alesandu K., in timp ce se deplasa cu caruta pe strada Salajului din localitate, a trecut peste un obstacol, s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

La Unitatea de Primire a Urgentelor a fost adus un barbat in coma de gradul III, prezentand traumatism cranio-cerebral acut deshis, fracturi si plagi cranieine si hematon epicranian. Pacientul a fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic si respirator, dupa care a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Codruta Puscas. Politistii continua cercetarile in acest caz.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »