A murit după ce a căzut de pe un motocultor

Mihaela Oprea 25 septembrie 2012 0
A murit după ce a căzut de pe un motocultor

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Sărmăşag, a avut parte de un sfârşit tragic, luni seara, după ce, întorcându-se spre casă după câteva ore de lucru în culturile agricole, s-a autoaccidentat mortal cu motocultorul pe care îl conducea. Ambulanţierii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor. “Luni seara, în jurul orei 18.50, pe DJ 108F, în localitatea Sărmăşag, Alexandru S., de 65 de ani, conducea motocultorul proprietate personală, care tracta o remorcă confecţionată artizanal, pe un drum în pantă, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul ghidonului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului, bărbatul a murit”, a declarat purtătorul de cuvânt.
La faţa locului a ajuns imediat şi o ambulanţă, personalul medical nemaivând, însă, ce face decât să contate decesul bărbatului. Se pare că bărbatul se întorcea de la câmp când s-a produs tragicul incident. Oamenii legii continuă investigaţiile în acest pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »