A intrat cu masina intr-un cap de pod

Magazin Salajean 24 noiembrie 2009 0

A intrat cu masina intr-un cap de podUn grav accident de circulatie a avut loc vineri, in jurul orei 13, pe raza localitatii Zimbor. In timp ce conducea autoturismul, Mircea C. in varsta de 51 de ani, din Zalau, pentru a evita o coliziune frontala cu un autovehicul ce efectua o depasire neregulamentara, a parasit partea carosabila si a intrat intr-un cap de podet. In urma impactului, pasagerul de pe locul din fata a fost ranit grav.

Pieton indisciplinat, lovit de un autoturism

Un barbat de 29 de ani din Simleu Silvaniei a fost lovit de o masina, vineri seara, in timp ce traversa drumul neregulamentar. Evenimentul a avut loc la ora 19:15, in localitatea Nusfalau, cand Ioan C., de 45 de ani, din Simleu Silvaniei, in timp ce conducea autoturismul, l-a acrosat pe Ioan V., de 29 de ani, din localitate, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma accidentului, pietonul a fost ranit usor.

Prinsi bauti la volan

Patru infractiuni la regimul circulatiei au fost constatate in ultima zi a saptamanii trecute, de politistii din cadrul Serviciului Rutier Salaj, in timpul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier. Dintre acestea, trei au fost comise de soferi urcati bauti la volan. Si anume, in localitatea Crasna, politistii l-au surprins pe Tiberiu B., de 29 de ani, din Virsolt, la volanul autoturismului, avand o concentratie alcoolica de 0,72 de mg/l alcool pur in aerul expirat. Tot sub influenta bauturilor alcoolice, de 0,55 de mg/l alcool pur in aerul expirat, a fost depistat si George T., de 27 de ani, din Brasov, conducand pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalau. In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare de cercetare penala. Seara, in jurul orei 21, politistii de siguranta publica din cadrul Politiei orasului Simleu Silvaniei l-au identificat pe Octavian D., de 41 de ani din localitate, in timp ce conducea autoturismul, avand o imbibatie alcoolica de 1,02 de mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza, politistii au intocmit dosar penal, continuand cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art.89, al. 1 din O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice. Tot duminica, dimineata, politistii din cadrul Serviciului Rutier, pe DN 1H, pe raza localitatii Nusfalau, l-au depistat pe Robert T., de 25 de ani, din localitate, conducator auto la o societate comerciala din Simleu Silvaniei, care efectua transport rutier public de persoane avand licenta de transport expirata din data de 8 octombrie, anul curent. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »