A intrat în comă, după ce a căzut din căruţă

Magazin Salajean 5 mai 2011 0

A intrat în comă, după ce a căzut din căruţă

O femeie în vârstă de 37 de ani, din localitatea Trestia, a ajuns în comă la spital, în cursul zilei de marţi, după ce a fost implicată într-un accident rutier pe drumul din localitate. Încercând să coboare din atelajul condus de un copilaş de numai şase ani, aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut pe asflat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că accidentul s-a produs în localitatea Trestia. Evenimentul s-a produs când D.P. de 37 de ani, în timp ce se afla într-o căruţă condusă de un băiat în vârstă de şase ani, a coborât din aceasta şi a căzut pe partea carosabilă accidentânu-se grav. Din cauza rănilor grave suferite, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale, a precizat purtătorul de cuvânt.

Victima a ajuns la spital în comă de gradul III. La Unitatea de Primire a Urgenţelor a fost adusă, în jurul orei 12.20, o femeie în vârstă de 37 de ani în comă postraumatică de gradul III. Pacienta prezenta traumatism cranio-cerebral acut închis, hemoragie subarahnoidiană, edem cerebral, fractură de bază de craniu, traumatism toracic şi contuzie pulmonară. Aceasta a fost stabilizată din punct de vedere hemodinamic şi respirator, ulterior fiind transferată la Clinica de Neurochirurgie din Oradea, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti menţionate, Codruţa Puşcaş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Au furat plasă de sârmă

Doi tineri cu vârste de 16 şi 21 de ani, din localitatea Vârşolţ, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce au sustras de la o societate comercială din Şimleu Silvaniei peste 100 de kilograme de plasă de sârmă. Conform datelor remise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii şimleuani au fost sesizaţi telefonic, în cursul zilei de ieri, de un bărbat din oraş, despre faptul că persoane necunoscute au sustras de la o societate comercială din localitate cantitatea de 115 kilograme de plasă de sârmă. Autorii, M.V. de 21 de ani şi S.M. de 16 ani, ambii din localitatea Vârşolţ, au fost prinşi de poliţişti în imediata apropiere, iar prejudiciul în valoare de 575 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi autori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »