A inghitit un pumn de medicamente

Magazin Salajean 6 septembrie 2010 0

A inghitit un pumn de medicamenteO femeie in varsta de 53 de ani, din Zalau, a incercat sa-si puna capat zilelor si a inghitit un pumn de medicamente. S-a intamplat saptamana trecuta, joi, cand sora victimei a anuntat autoritatile, prin numarul unic de urgenta 112, ca aceasta se simte rau. Femeia a fost transportata cu o ambulanta la spital, insa medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, cazul a fost anuntat prin numarul de urgenta 112, chiar de catre sora femeii care a incercat sa-si ia viata. La locuinta lui C. Gyongi, din cartierul Dumbrava Nord din municipiu, s-au deplasat in scurt timp politistii si o ambulanta cu care a fost transportata femeia la Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

La Unitatea de Primire a Urgentelor a fost adusa o femeie in varsta de 53 de ani, cu diagnosticul de intoxicatie voluntara cu medicamente, tentativa de suicid. Pacienta se afla internata la Sectia de Terapie Intensiva, in coma de gradul II. Pronosticul in cazul femeii este rezervat, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti mentionate, Codruta Puscas. Potrivit sursei citate, acesta este al 26-lea caz de tentativa de suicid inregistrat in cursul anului, la spital.

In acest caz, politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-au produs faptele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »