A imprumutat un laptop, bijuterii si bani din casele jibouanilor!

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

A imprumutat un laptop, bijuterii si bani din casele jibouanilor!

Un jibouan in varsta de 28 de ani este cercetat penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dupa ce politistii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi din locuinte, comise in cursul lunii martie, in Jibou. Prejudiciul in cazul acestuia se ridica la suma de peste 9.000 de lei. Suspectul a fost retinut joi seara, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca suspectul a savarsit mai multe fapte de furt, cauzand un prejudiciu in valoare totala de 9.000 de lei. In data de 29 martie, la ora 18.30, politistii de la Formatiunea de Investigatii Criminale din cadrul Politiei orasului Jibou au identificat autorul mai multor furturi din locuinte, comise in luna martie a anului in curs, pe raza orasului. Acesta Mihai V., de 28 de ani, din Jibou, a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, a declarat purtatorul de cuvant.

Cercetarile efectuate de oamenii legii in acest caz au scos la iveala faptul ca jibouanul, in data de 6 martie, a patruns in holul locuintei lui S.K., din oras, de unde a sustras suma de 600 de lei, prejudiciul nefiind recuperat. De asemenea, in data de 16 martie, autorul a patruns intr-o alta locuinta, de unde a sustras un laptop in valoare de 3.500 de lei, prejudiciul fiind recuperat si predat pagubitului. In perioada 15 – 22 martie, tot pe timp de zi, tanarul a patruns in locuinta altui localnic de unde a sustras suma de 2.700 de lei, 200 de euro si bijuterii, cauzand un prejudiciu de 5.000 de lei, momentan nerecuperat.

Daca va fi gasit vinovat, jibouanul risca sa stea ani buni dupa gratii, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat fiind prevazuta de lege o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 15 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »