A furat din ghiozdanele colegilor de clasa

Magazin Salajean 1 martie 2010 0

A furat din ghiozdanele colegilor de clasaLa numai 13 ani, un copil din Simleu Silvaniei este cercetat pentru furt, dupa ce, saptamana trecuta, joi, a fost identificat de politisti ca fiind autorul unui furt comis tocmai in scoala la care acesta era inscris. Potrivit informatiilor furnizate de Nadia Serban, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie, joi, in jurul orei 10, politistii din Simleu Silvaniei au fost sesizati telefonic de catre un profesor, la o scoala din localitate, cu privire la faptul ca intre orele 9:00 si 10:00, in timp ce se afla cu elevii in laboratorul scolii, persoane necunoscute au intrat in incinta salii de clasa, unde erau ghiozdanele elevilor si de la trei dintre ei, au sustras suma de 36 de lei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit, in scurt timp, autorul furtului, respectiv pe M. S., de 13 ani, elev in cadrul aceleasi scoli, care a savarsit fapta profitand de lipsa colegilor, dar si de faptul ca, usa clasei ramasese deschisa. Fiind minor, tanarul nu poate fi cercetat penal, insa, ca pedeapsa, s-a ales cu nota scazuta la purtare, si probabil, cu o mustrare strasnica din partea parintilor.

Politistii jibouani au confiscat 68 de paini

In cadrul unor actiuni organizate de politistii din cadrul Politiei Jibou, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare Salaj, a fost identificat, saptamana trecuta, joi, la iesire din Jibou, Vasile H., de 48 de ani, din Cristolt, care transporta 68 de paini, fara a avea documente legale, care sa ateste provenienta acestora. In plus, asupra acestuia a fost gasit si un bloc de facturi fiscale, ultima factura fiind datata cu 5 februarie, anul curent. Administratorul societatii a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 4.000 de lei, iar produsele de panificatie au fost confiscate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »