A fost gasita moarta in casa

Magazin Salajean 22 martie 2010 0

O femeie in varsta de 75 de ani, din Zalau, a fost gasita decedata, sambata, de pompieri, in apartamentul in care aceasta locuia. Vecinii au fost cei care au sunat la numarul unic de urgența 112, alertați ca, de cateva zile, batrana nu mai raspundea la ușa și nici nu a mai fost vazuta ieșind din apartament.

La fata locului au sosit pompierii care au fost nevoiti sa escaladeze blocul, cu o scara mecanica, pentru a intra in locuința femeii. Detașamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina, sambata, la ora 12, pentru deblocarea ușii unui apartament din blocul Guliver, de pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. Pompierii au intervenit cu scara, au urcat pe balcon și au deblocat ușa. In apartament a fost gasita o victima, respectiv pe Liliana S., de 75 de ani, care, din nefericire, era decedata, ne-a comunicat Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Porolissum al județului Salaj.

Din declarațiile unui vecin, femeia locuia de mai mulți ani singura, iar in ultima vreme era tot mai bolnava. Medicii legiști vor continua cercetarile pentru stabilirea cauzei decesului femeii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »