S-a împlântat cu maşina într-un branşament de gaz

Mihaela Oprea 18 decembrie 2012 0
S-a împlântat cu maşina într-un branşament de gaz

Un accident rutier produs marţi dimineaţa pe strada 22 Decembrie din municipiul Zalău a pus în alertă echipajele de poliţie şi pompieri, precum şi o echipă din cadrul E.On Gaz. Un şofer a derapat cu maşina pe drumul acoperit cu zăpadă şi a intrat în branşamentul de gaz al unei locuinţe de pe strada respectivă.
“Luni dimineaţă, în jurul orei 8, Vasile E., de 60 de ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală pe strada 22 Decembrie din municipiul Zalău, când, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a derapat şi a lovit o conductă de gaz, pe care a avariat-o. Şoferul nu a suferit leziuni corporale”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa.
Şi pompierii zălăuani s-au deplasat la faţa locului pentru a asigura măsurile de prevenirea şi stingerea incendiilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, “pompierii au asigurat perimetrul în care se afla avaria pentru a împiedica producerea unui eventual incendiu”.
La locul accidentului au fost prezenţi şi angajaţii firmei de furnizarea gazului, care au remediat avariile produse la branşamentul de gaz.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza şi împrejurările în care s-a produs incidentul rutier.
Un incident asemănător a avut loc zilele trecute pe strada Simion Bărnuţiu în municipiu. Un tânăr fără permis şi beat, pe deasupra, a luat maşina tatălui său fără ştirea acestuia şi, ieşind în trafic pe străzile din oraş, într-o clipă de neatenţie, a pierdut controlul şi a intrat într-un branşament al unei case. Speriat, acesta a fugit de la locul faptei înainte de sosirea poliţiştilor. A fost prins, însă, la scurt timp de oamenii legii. În prezent, tânărul este cercetat penal pentru infracţiunile de distrugere, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi părăsirea locului faptei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »