A disparut in padure, la cules de ciuperci

Magazin Salajean 22 iunie 2012 0

A disparut in padure, la cules de ciuperciUn barbat in varsta de 77 de ani, din Simleu Silvaniei, este cautat de oamenii legii, dar si de familie, dupa ce a plecat la cules de ciuperci in padurea din apropierea orasului si nu s-a mai intors. A fost cautat cateva zile la rand de echipajele de politie si jandarmi, precum si de rudele batranului, insa fara rezultat.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca barbatul Toth Paul a fost dat disparut de familie inca din data de 9 iunie. In dimineata zilei respective, Toth Paul, in varsta de 77 de ani, din Simleu Silvaniei, a plecat de acasa in padurea Magura Simleului, la cules de ciuperci si nu s-a mai intors. La data plecarii era imbracat intr-o salopeta de culoare gri, uzata si avea asupra lui un cos din nuiele, un rucsac de culoare deschisa si o toporisca, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, barbatul are inaltimea intre 1,75 – 1,80 metri, corp atletic, ten deschis, par grizonat si ochi caprui. Persoanele care pot oferi relatii despre aceasta persoana sunt rugate sa apeleze gratuit numarul 112.

Politistii atrag atentia in aceasta perioada persoanelor care pleaca prin paduri la cules de ciuperci sa tina seama de unele indicatii. Este recomandat ca persoanele sa nu mearga singure la cules de ciuperci prin padure si sa nu se aventureze in zone cu teren accidentat. Este important ca persoanele care se aventureaza in paduri sa aiba asupra lor un telefon mobil sau minimele obiecte in caz de prim ajutor. In unele situatii, respectarea acestor recomandari poate face diferenta intre viata si moarte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »