A derapat pe drumul acoperit de polei

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

A derapat pe drumul acoperit de poleiSase persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie produs luni dimineata, intre Somes Odorhei si Inau, din cauza imprudentei in conducere si lipsei de experienta a unui sofer in varsta de 21 de ani.

In timp ce conducea un autoturism intre localitatile amintite, in data de 14 decembrie, la ora 7:30, Marius O., de 21 de ani, din Somes Odorhei, a intrat pe acostamentul drumului acoperit cu polei si, pierzand controlul volanului, s-a rasturnat in santul din partea stanga a drumului.

In urma accidentului, s-au ales cu rani grave conducatorul auto, Marius I., de 24 de ani, Bogdan M., de 20 de ani, Mihai M., de 18 ani si Daniel R., de 20 de ani, si ranit usor Dorin S. in varsta de 19 ani, toti din localitatea Somes Odorhei, pasageri in autoturism.

La Unitatea de Primire a Urgentelor au fost aduse sase persoane, victime ale unui accident rutier. Marius I., de 24 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral, grad neprecizabil, edem cerebral, hematom maxilar bilateral, fractura perete anterior si posterior sinus frontal drept, fractura oase proprii nazale si plagi faciale. A fost investigat si transferat la Neurologie Cluj-Napoca.

Un alt pacient, M. M., de 18 ani, prezenta fractura corp sternal, contuzie clavicula dreapta si contuzie coloana cervicala, iar O. M., de 21 de ani, traumatism toraco-abdominal, contuzie lombara si hematom subscapular. Ambii au fost stabilizati hemodinamic si respirator si internati la sectia de Chirugie, unde vor ramane sub supraveghere medicala.

Alti doi tineri au fost stabilizati si internati la Neurologie, dupa ce au fost diagnosticati: R. D. in varsta de 20 de ani cu traumatism cranio-cerebral (hemoragie subarahnoidiana) si M. B., de 20 de ani, cu hemoragie subarahnoidiana minora. Vor ramane sub supraveghere medicala.

Un al saselea tanar, pe nume O. M., de 25 de ani, a fost tratat la UPU, insa nu a necesitat internarea, potrivit Biroului de presa al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »