A derapat… intr-un copac

Magazin Salajean 9 noiembrie 2007 0

Un accident de circulatie soldat cu ranirea grava a unei persoane a avut loc miecuri, in jurul orei 10.30, pe DN 1H, intre localitatile Var si Jibou, se arata intr-un buletin de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj. I. Ioana – Iuliana de 35 ani, din municipiul Cluj Napoca, agent de vanzari la o societate comerciala din Targu Mures, conducand autoturismul marca Skoda Octavia, proprietatea firmei la care lucra, intr-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum (alunecos) si meteorologice (lapovita si ninsoare), a derapat si a iesit in afara partii carosabile, intrand in coliziune cu un copac. In urma accidentului, conducatoarea autoturismului a fost ranita grav.

Tot IPJ Salaj precizeaza faptul ca, un tanar de 20 de ani din Dej este cercetat de politisti, in stare de libertate, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi pe raza comunelor Ileanda, Rus si Zalha. Ceea ce este interesant e faptul ca acesta a fost eliberat din penitenciar in urma cu doar cateva saptamani, unde fusese inchis pentru furturi din autoturisme si societati comerciale.

De data aceasta, tanarul a spart bisericile ortodoxe din Ileanda si Rus, in noptile de 22/23, respectiv 25/26 octombrie a.c.. Din prima a furat statia de amplificare si suma de 1.000 lei, iar din cea de-a doua 2.400 lei. Aventurile junelui au continuat in noaptea de 1/2 noiembrie cand, prin demontarea unui geam de la un autobuz parcat in localitatea Zalha, acesta a patruns in interior si a sustras suma de 600 lei. In aceeasi noapte a intrat si in gospodaria unui satean din Ceaca (Zalha), de unde a luat o bicicleta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »