A derapat intr-o reclama luminoasa

Magazin Salajean 30 decembrie 2009 0

A derapat intr-o reclama luminoasaUn accident de circulatie s-a produs ieri dimineata, in jurul orei 5, in municipiul Zalau, cand Matei C., de 19 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea autovehiculul, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum acoperit cu gheata, a derapat si a patruns pe trotuar, dupa care a fost proiectat intr-un gard si in reclama luminoasa a unei reprezentante auto. In urma impactului, trei pasageri au fost accidentati usor.

A intrat cu masina in stalp

Un tanar de 18 ani, din Crasna, s-a ales cu rani usoare luni, in jurul orei 14:30, dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un stalp de pe marginea drumului din apropierea localitatii Maieriste. Din primele cercetari, tanarul B. Csaba nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum si intr-o curba la stanga, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si, a intrat intr-un stalp de sustinere a retelei telefonice.

Vanatori fara acte

Patru salajeni s-au ales cu dosare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de braconaj cinegetic, dupa ce, in data de 27 decembrie, au fost prinsi pe fondul de vanatoare Girbou, apartinand Ocolului Silvic – Blidaru, fara autorizatie pe acel fond. Politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase i-au identificat pe acestia ca fiind Ioan M. si Vasile M., ambii din Girbou, Valentin N. din Zalau si Ioan O. din Calacea. In cauza, s-au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de braconaj cinegetic, fapta prevazuta si pedepsita de art. 42 lit. h din Legea 407/2006.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »