A dat spargeri gârlă la locuinţele şimleuanilor

Mihaela Oprea 23 octombrie 2012 1
A dat spargeri gârlă la locuinţele şimleuanilor

Un şimleuan în vârstă de 26 de ani este cercetat penal sub aspectul săvâşritii infracţiunii de furt şi pentru retragere numerar cu card furat, după ce a fost identificat luni de oamenii legii ca fiind autorul mai multor furturi comise în oraş. Acesta este suspectat că a început şirul furturilor încă din luna noiembrie a anului trecut, continuând activitatea infracţională şi anul acesta. Prejuriciul se ridică la peste 16.000 de lei.
Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentantul IPJ Sălaj, la data de 22 octombrie, poliţiştii şimleuani l-au reţinut pentru 24 ore pe Dorinel V., de 25 de ani, din oraş, pe care-l suspectează că, în luna noiembrie a anului trecut, precum şi în perioada iulie – octombrie anul acesta a furat în repetate rânduri, din cinci garaje şi o locuinţă din oraş, bunuri în valoare de aproximativ 16.370 de lei. De asemenea, tânărul a folosit un card bancar furat din locuinţă, pe care proprietarul îşi notase codul PIN, retrăgând cu uşurinţă numerarul din cont.
Dorinel V. a fost prezentat, marţi, Judecătoriei Şimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat şi retragere de numerar, prin utilizarea unui instrument de plată electronică, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia, fãrã consimţământul titularului instrumentului respectiv.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Cineva din Nusfalau 27 octombrie 2012 at 08:18 - Reply

  Asta DA treaba de Hot….
  Nu la-ti cautat la dinti ?
  Nu l-ati mirosit sa vedeti daca pute ? Sau daca e spalat ?
  Ma da Prosti sinteti .
  Asta o fi Rrom, precis ca este Rrom.
  La impuscat cu el
  Asta merita impuscat …..sa-l pupati in CUR

Lasa un Raspuns »