A ajuns în spital la câteva ore de la producerea accidentului

Mihaela Oprea 14 ianuarie 2013 0
A ajuns în spital la câteva ore de la producerea accidentului

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Bozieş, a ajuns sâmbătă după-amiază în spital, la câteva ore după ce a provocat un accident rutier între localităţile Boghiş şi Nuşfalău, refuzând acordarea primelor îngrijiri medicale. După un timp, aceasta s-a simţit din ce în ce mai rău, până când a fost nevoită să se prezinte la medic.
Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că evenimentul rutier s-a produs în data de 11 ianuarie, ora 07.30, pe DJ 191D, între localităţile Boghiş şi Nuşfalău. “Maria F., de 37 de ani, din Bozieş, în timp ce conducea autoturismul proprietatea altei persoane, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu polei, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul în şanţul din partea dreaptă a drumului în direcţia de mers. În momentul producerii evenimentului, conducătoarea auto nu a acuzat dureri”, a declarat Dumuţa.
Potrivit sursei citate, la câteva ore de la înregistrarea accidentului, în jurul orei 12.30, femeii i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Şimleu Silvaniei.
Medicii au stabilit că, în urma accidentului, aceasta a suferit leziuni grave. “Femeia în vârstă de 37 de ani a fost internată în data de 11 ianuarie, prezentând traumatism cranio-cerebral şi comoţie cerebrală. Aceasta se află sub perfuzii şi răspunde bine la tratamentul prescris”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului din Şimleu, Mihail Vigu.
Potrivit acestuia, femeia va fi externată în cursul zilei de miercuri, urmând să-şi facă investigaţii complexe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »