A adormit la volan

Magazin Salajean 28 iunie 2012 0

A adormit la volanAccidentul de circulatie de marti dupa-amiaza, inregistrat pe drumul E81, la iesirea din judetul Salaj catre Cluj, s-a petrecut din cauza oboselii accentuate la volan. Cercetarile efectuate de oamenii legii la fata locului au scos la iveala faptul ca soferita a adormit, pierzand controlul masinii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca accidentul s-a petrecut in afara localitatii Sancraiu Almasului, cand Aurelia S., de 38 de ani, din Zalau, conducand autoturismul proprietatea unei alte persoane, din cauza oboselii accentuate a adormit la volan, a parasit partea carosabila si a intrat intr-un parapet.

In urma acccidentului conducatoarea auto si pasagera pe de locul din dreapta fata au fost ranite grav. Victimele au fost transportate la spital cu doua ambulante, unde au primit ingrijiri medicale.

In aceeasi zi de marti, pe DN 1H, in apropiere de Simleu Silvaniei a avut loc un accident soldat cu trei victime. In data de 26 iunie, la ora 16.10, pe DN 1H, simleuanul S. Erno, de 30 de ani, conducand un autoturism in directia Pericei – Simleu Silvaniei, nu a pastrat o distanta suficienta fata de autoturismul care circula in fata sa, in acelasi sens de mers, intrand in coliziune fata-spate cu acesta, a declarat purtatorul de cuvant. In urma impactului, trei persoane care se aflau in autoturismul din fata au fost ranite usor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »