Şoferiţă fără permis

Magazin Salajean 14 martie 2011 0

Şoferiţă fără permis

O tânără în vârstă de 19 ani, din Cehu Silvaniei, s-a ales la finele săptămânii trecute cu dosar de cercetare penală, după ce a fost surprinsă în trafic, de către poliţişti, conducând fără permis. Şi şoferul care i-a pus la dispoziţie maşina va fi tras la răspundere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că tânăra a fost surprinsă în timpul unui control de rutină în trafic.

Poliţiştii cehani, aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, au depistat-o în trafic pe E.M. de 19 ani, din Cehu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul pe strada Horea din localitate, fără a poseda permis de conducere. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că autoturismul condus de tânără i-a fost încredinţat cu ştiinţă de S.M. în vârstă de 22 de ani, tot din Cehu, a declarat purtătorul de cuvânt.

Astfel, şoferiţa s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în timp ce pe numele proprietarului maşinii poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute de articolul 86, din OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Hoţi prinşi “pe bandă rulantă”

Doi tineri cu vârste de 21 şi respectiv 31 de ani sunt cercetaţi, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce la începutul lunii în curs au sustras unui localnic din Hida bunuri în valoare de 600 de lei. Numai în cursul lunii martie, poliţiştii au identificat şi prins cel puţin şapte autori ai unor furturi comise la nivelul judeţului Sălaj.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sălaj, Maria Cristea, a declarat că bunurile furate au fost deja recuperate şi restituite păgubitului. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Postul de Poliţie Hida au identificat, la finele săptămânii trecute, autorii unui furt comis în data de 2 martie la locuinţa unui gospodar din comună. La data respectivă, tinerii, C.D. în vârstă de 21 de ani, din comuna Dragu, şi V.N. de 31 de ani, din comuna Almaşu, au sustras din locuinţa păgubitului bunuri în valoare de 600 de lei. În prezent, bunurile au fost recuperate în totalitate şi predate părţii vătămate, a declarat Cristea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi autori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »