30 de microfoane furate din Casa Municipala de Cultura

Magazin Salajean 21 aprilie 2010 0

30 de microfoane furate din Casa Municipala de CulturaDoi zalauani si-au propus sa se faca auziti si au furat de la Casa Municipala de Cultura Zalau, in noaptea de 16 spre 17 aprilie, cateva zeci de microfoane in valoare de 13 mii de lei. Fapta lor a ajuns insa si la urechile politistilor, care, la cateva zile, au reusit sa-i prinda pe autori.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, politistii din cadrul Politiei Municipiului Zalau au reusit identificarea si prinderea autorilor, in cazul furtului comis in noaptea de 16 pe 17 aprilie, din incinta unei institutii culturale din municipiu. Acestia, respectiv Teodor C., de 21 de ani, si Constantin C., de 31 de ani, ambii din Zalau, au intrat in incinta cladirii, profitand de faptul ca un geam fusese lasat deschis si au furat 30 de microfoane, de diferite marci, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 13.000 de lei. Politistii au intocmit in cauza dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, a declarat Serban. Din fericire, prejudiciul a fost recuperat si restituit pagubitului, in acest caz, municipalitatii.

Fara permis in trafic

Tot mai multi soferi se aventureaza pe drumurile judetului Salaj fara a detine permis de conducere. In ultima saptamana, politistii salajeni au identificat in trafic nu mai putin de patru soferi fara permise auto. Astfel a fost indentificat, luni, si K. Agoston, din localitatea Petrinzel, fiind surprins de politisti in timp ce conducea autoturismul pe DJ 108N, prin localitatea Petrindu, fara a avea permis de conducere. Politistii au intocmit in cauza dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii prevazute de OUG 195/2002.

Incendiu la Sanmihaiu Almasului

Acoperisul unei locuinte din Sanmihaiu Almasului a luat foc, luni dupa-amiaza, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a stinge incendiul. Din datele relatate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Andrei Crisan, pompierii de la Garda de Interventie nr. 3 Hida au fost solicitati, luni, la ora 16:30, pentru a interveni la un incendiu la o gospodarie, proprietatea lui Ioan C., din localitatea Sanmihaiul Almasului de pe raza judetului Salaj. Cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit electric ce a dus la incendierea cablurilor electrice (izolatie), iar apoi a plantelor furajere depozitate intr-o anexa a gospodariei. Au ars astfel in incendiu circa 80 de metri patrati din acoperisul anexei si al casei, a afirmat Crisan. Interventia pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri in valoare de peste 100.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »